



Vedno hrustljav.
Vedno svež.
Vedno tu.
Pripravljen iz skrbno izbrane moke za avtentičen okus vsakega grižljaja.
Pripravljen iz skrbno izbrane moke za avtentičen okus vsakega grižljaja.
...ne mislimo samo na izdelek. Mislimo na tisti dobro znani jutranji vonj sveže pečenega kruha. Na rezino, ki čaka ob krožniku najljubše juhe. Na sendvič v nahrbtniku, ki so ga skrbni starši vedno pripravili pred šolo. Sendvič, ki spominja na toplino, dom in ljubezen. Na tiste majhne, neizrečene trenutke, ki jih pogosto jemljemo za samoumevne.
Pri Mlinarju verjamemo, da je kruh lahko vedno več. Zato smo se poleg preverjenih klasik pogumno podali v dolgo fermentacijo in kislo testo, ki združujeta tradicijo in inovacijo. Usmerjamo se v craft pristop: počasnejše in drugačno pečenje. Naravno zračen kruh s craft karakterjem, bogate arome in skorje, ki pod prsti prijetno poči.
Mlinarjevi kruhi z dolgo tradicijo so temelj ponudbe in predstavljajo okuse, ob katerih so odrasle številne generacije. Pripravljeni so iz skrbno izbranih sestavin, z poudarkom na preprostosti in preverjeni kakovosti. Njihova mehkoba in bogata aroma se popolno ujemata z vsakim namazom. Tradicionalen okus, ki prebuja spomine in diši po domu.
Rustikalni kruh s kislim testom, skrbno izbranimi sestavinami in hrustljavo skorjo. Ta romantik večno osvaja s kombinacijo čičerke, sončničnih semen, orehov in medu. Orah Rustic je prava orientalska poslastica za vse gurmane, pustolovce in večne romantike. Namaži me s klasičnim sirnim namazom, odličen pa sem tudi z ajvarjem ali pečeno zelenjavo.
Ta mojster joge spretno združuje japonsko tehniko tangzhong in tradicijo kislega testa. Moka, mleko in ovseni kosmiči testu dajejo posebno mehkobo in dolgotrajno svežino. Pripravljamo ga 24 ur, da pride na tvoj stol svež in okusen.Odličen sem v vsaki kombinaciji: z maslom, medom in soljo, k zelenjavnemu enolončniku ali s pršutom.
Italijanski kruh, ki nastane s spojitvijo manitoba moke in polnozrnate pšenične moke, z do 48-urnim postopkom priprave. Ta gost presenečenja združuje domače kislo testo in ekstra deviško oljčno olje. Posebno bogastvo okusa in neustavljiv mediteranski čar mu dajejo češnjevi paradižniki, olive, groba morska sol in svež rožmarin.Odličen sem z burrato, pršutom, oljčnim oljem in kozarcem belega vina.
Ročno izdelan kruh z visokim deležem rženega kislega testa in temne rži. Dolga in skrbna priprava mu omogočata mehko sredico ter razkošno, razpokano in karamelizirano skorjo. 100-odstotni čisti kanadski javorjev sirup mu daje oreškast pridih in naravno sladkobo.Namaži me z najljubšo pašteto ali me pomoči v gost fižol, enolončnico ali golaž.
Poslušaj, preizkusi in odkrij svoj novi najljubši Mlinar kruh s kislim testom.