C
Poišči v trgovini Mlinar
Z združevanjem japonske tehnike tangzhong in dolge tradicije kislega testa ta kruh uporablja kuhano predtesto iz moke, mleka in ovsenih kosmičev, pripravljeno 24 ur vnaprej, kar mu daje izjemno mehkobo in dolgotrajno svežino. Testo je obogateno z moko iz kaljenih ovsenih zrn, maslom, jajci in fermentirano ovseno pasto, rezultat pa je kruh, ki je lahek, aromatičen in vsestranski.
Kategorija: Kruh
Teža: 550 g
Delež energije v izdelku (100g): 1270 KJ
Energetska vsebnost izdelka (100g): 301 KCAL
Gluten | Da |
---|---|
Jajca | Da |
Mleko | Da |
Soja | V sledeh |
Sezam | V sledeh |
Gorčica | V sledeh |
Oreščki | V sledeh |
Maščobe | 7.24 g |
---|---|
Nasičene maščobne kisline | 4.07 g |
Ogljikovi hidrati | 50.23 g |
Sladkorji | 6.80 g |
Beljakovine | 8.70 g |
Sol | 1.12 g |